Сталеві системи

Janisol Arte

Сталеві профілі Janisol Arte з термічним поділом призначені для модернізації. Дуже витончені профілі дозволяють ідеально реставрувати типове філігранне скління в стилі Баухауз у вікнах з відкриванням усередину і назовні.

Сталеві системи Schüco Jansen – Janisol

Великий асортимент фурнітури віконної серії Janisol® для поворотних, поворотно-відкидних, штульпових, відкидних стулок, а також PASK-елементів дозволяє задовольняти будь-які індивідуальні побажання з точки зору комфорту і надійності.

Janisol HI

Нова система сталевих вікон і дверей Janisol HI ідеально виконує ці вимоги в прозорій оболонці будівлі. Інноваційна високотехнологічна система гармонійно поєднує в собі дизайн, якісні матеріали, високу теплоізоляцію і взломоустойчивость. Завдяки новій технології скатки досягаються відмінні статичні параметри і чудові показники Uf

Сталеві системи Schüco Jansen – Janisol®Primo

Завдяки поєднанню малої ширини видимої частини з високою міцністю сталевих профілів серії Janisol® Primo можливе виготовлення витончених віконних конструкцій.
Великий асортимент фурнітури для поворотних, поворотно-відкидних, штульпових, відкидних стулок, а також PASK-елементів дозволяє задовольняти будь-які індивідуальні побажання з точки зору комфорту і надійності.

Сталеві системи Schüco Jansen-Economy® 50

Завдяки поєднанню малої ширини видимої частини з високою міцністю сталевих профілів серії Economy® 50 можливе виготовлення витончених віконних конструкцій. Великий асортимент фурнітури для поворотних, поворотно-відкидних, штульпових і відкидних стулок (монтажна глибина до 58.5 мм) дозволяє задовольняти будь-які вимоги з точки зору комфорту і безпек

Сталеві системи Schüco Jansen – Economy 50

Система профілів без теплоізоляції, виготовлених з нержавіючої сталі 1.4307, яка задовольнить найвищим вимогам по дизайну і естетиці.

Сталеві системи Schüco Jansen – Janisol®

рофільная система Janisol® з нержавіючої сталі має ту ж ширину видимої частини, що і віконна серія Janisol®, що й обумовлює гнучкі можливості для системної комбінації. Розстановка візуальних акцентів здійснюється за рахунок полірованої або шліфованої поверхні профілів