ФУРНІТУРА

Блок Schüco PASK з плоским порогом

Оптимізація системи на основі перевірених часом характеристик: завдяки новій ходової каретці, що розміщується в підлозі, можлива реалізація паралельно-відставних розсувних відкидних блоків (PASK) з плоским порогом. Додатковий плавний стопор підвищує зручність і захищає від помилок у зверненні.

Schüco TipTronic SimplySmart

Schüco TipTronic SimplySmart задає нові стандарти в області приводів дляприхованого монтажу. Інноваційна фурнітура нового покоління – це не тількибезшумний повністю вбудовується привід, але і повністю випробувана система,що складається з приводу, фурнітури і системи профілів від одногопостачальника.

Schüco AvanTec SimplySmart

У системної платформі прихованої фурнітури 180 ° Schüco AvanTec SimplySmart пропонуються цікаві новинки в області безпеки і комплектації. Наприклад, можливість дооснащення наявних віконних елементів компонентами для забезпечення взломоустойчивости до класу RC 2 – за рахунок простого стандартизованого монтажу додаткових блокаторів.

Schüco AvanTec SimplySmart Фурнітура для фрамуг

Накладна фурнітура для фрамуг у виконанні OL 200 S і OL 320 S тепер також пропонується з технологією Schüco AvanTec SimplySmart. Зручну систему важеля або воротковий ручку можна використовувати навіть в умовах обмеженого простору.

Schüco AvanTec SimplySmart накладна фурнітура

У дуже високих і широких відкидних і поворотних елементах найчастіше обов’язкове застосування накладних поворотних петель. Schüco комбінує перевірені часом характеристики стандартних петель з новими конструктивними перевагами системи блокування Schüco AvanTec SimplySmart.

Повністю прихована механічна фурнітура Schüco AvanTec

Фурнітура володіє технічними характеристиками накладної фурнітури. Schüco AvanTec можна використовувати для всіх відкриваються всередину вікон зі стулками внахлест. Фурнітура може використовуватися в вікнах будь-яких поширених розмірів і видів відкривання. У той же час вона забезпечує однаковий зовнішній вигляд вікон з механічним і з мехатронним способом управління.

Фурнітура Schüco TipTronic

Переваги Schüco TipTronic очевидні: використання енергетичного потенціалу будівлі (наприклад, шляхом нічного провітрювання або адаптованої під потреби користувачів системи вентиляції з сенсорним управлінням) і різноманітність варіантів оформлення за рахунок застосування великогабаритних скляних елементів.

Єдиний дизайн ручок

Завдяки великій серії ручок Schüco Design можливе оформлення будівель в єдиному стилі. Стильний дизайн ручок для застосування всередині і поза приміщеннями в поєднанні з механічною або мехатронної прихованої віконною фурнітурою для різних видів відкривання дозволяє надати будівлі гармонійний вигляд.

Schüco VarioTec NI: Поєднання чудового дизайну і функціональності

Віконні системи з ПВХ Schüco, комплектуючі та оригінальні ручки в поєднанні з фурнітурою Schüco VarioTec NI дозволяють створювати конструкції, ідеально узгоджені з технічної і естетичної точки зору. Крім того, фурнітура забезпечує реалізацію багатоступінчастої концепції безпеки:

Schüco VarioTec: Ефективність. Гнучкість. Надійність.

Ця фурнітура забезпечує реалізацію багатоступінчастої концепції безпеки: завдяки продуманій модульній конструкції можна забезпечити більш високий клас безпеки при невеликих додаткових витратах.