Замок Schüco InterLock

Замок Schüco InterLock – трехрігельний замок з клямкою

опис:

Просте захлопування двері, обладнаної замком Schüco InterLock, пускає в хід механізм автоматичної многоточечной блокування з верхнім, центральним і нижнім ригелем-клямкою. Двері, таким чином, знаходиться в “попередньо замкненому” стані і забезпечує надійний захист. При цьому зсередини вона легко відкривається за допомогою натискної ручки, а зовні – з використанням звичайного ключа. При додатковому замиканні профільного циліндра двері її можна відкрити зсередини і зовні як зазвичай ключем. Якщо двері обладнана електрозамком, засувки ховаються автоматично при відкриванні дверей. Замок може передбачати використання не тільки системи контролю доступу та приводу поворотних дверей, він також ідеально підходить для організації безбар’єрного доступу. Schüco є єдиним постачальником на ринку, що пропонують системи для виготовлення двостулкових дверей аварійного виходу з класом взломоустойчивости WK 2 (RC 2), які обладнані автоматичними замками Schüco InterLock.

Перевага продукції:

При закриванні дверей автоматично висуваються на 20 мм ригелі-засувки і блокують двері без необхідності використання ключа.
Вперше можлива реалізація двостулкових дверей для установки на шляхах евакуації з класом взломоустойчивости WK 2 (RC 2) (допущених відповідно до DIN EN 179 і DIN EN 1 125)
Пройдені випробування і отриманий допуск на використання систем з класом взломоустойчивости WK 2 (RC 2) без ручного замикання: двері, призначені для використання на шляхах евакуації тепер є також взломоустойчивості
За бажанням функцію електровідкривання можна активувати за допомогою кнопки або систем контролю доступу Schüco (радіокерована система, система Fingerprint або пристрій зчитування карт).
Використання стандартних циліндрів замка без функції холостого ходу
Відповідна планка з нержавіючої сталі
Підходить для установки на шляхах евакуації згідно DIN EN 18250 і DIN EN +1634