Schüco ThermoSlide

Schüco ThermoSlide: система підйомно-розсувних дверей з ПВХ для задоволення максимальних вимог по енергоефективності

опис:

Пластикова система для виготовлення підйомно-розсувних дверей Schüco ThermoSlide – це конструкція на базі серії Schüco Corona SI 82 з монтажною глибиною 82 мм, при цьому монтажна глибина дверної коробки становить 219 мм.

Завдяки теплоізольовані підйомно-розсувному порогу з потрійним термічним поділом і термічно розділеному посилення дверної коробки досягається чудова теплоізоляція конструкції. Додаткова перевага з точки зору теплоізоляції забезпечується тим, що стулка оточена профілем дверної коробки.

Підйомно-розсувні система Schüco ThermoSlide оснащена новими легкими ущільненнями, завдяки яким гарантована довговічність і герметичність конструкції.

Оскільки система Schüco ThermoSlide вписана в загальну дизайн-концепцію Schüco з декоративними плівковими покриттями, до її переваг можна додати необмежений вибір колірних рішень. Завдяки повній сумісності з іншими системами Schüco можливе виготовлення вікон і дверей в єдиному стилі.

Перевага продукції:

П’ятикамерна стулка 82 мм
Семікамерний профіль дверної коробки 219 мм гарантує високий рівень функціональної надійності
Максимальний рівень теплоізоляції з коефіцієнтом Uw від 0,8 Вт / (м ² K)
Поріг з потрійним термічним поділом
Вага стулок до 400 кг
Для відповідності підвищеним вимогам з безпеки можливе вирішення з класом взломоустойчивости RC 2 (випробування в стадії підготовки)
Можлива установка двокамерного склопакета товщиною до 52 мм
чудова звукоізоляція
Можливо виготовлення конструкцій з плоским порогом
Надійний захист від продування і вологи завдяки трьом рівням ущільнення
Невелика ширина переплутав забезпечує максимальне пропускання денного світла