Schüco Двері ADS SimplySmart

Schüco Двері ADS SimplySmart

Опис:

Нова платформа алюмінієвих дверей містить інноваційні рішення для задоволення вимог майбутнього

Інноваційна дверна система Schüco задає новий стандарт алюмінієвих дверей. Універсальна системна платформа Schüco ADS SimplySmart поєднує в собі стильні рішення для житлових будинків та спеціальні рішення для об’єктного будівництва. Тому в нових дверних серіях більше не проводиться відмінність між дверима HD (Heavy Duty) і стандартними дверима.

Основні новинки системи Schüco ADS SimplySmart зумовлені новою конструкцією профілів. Значно поліпшені статичні параметри, завдяки яким можна реалізувати більші формати стулок, комбінуються з чудовою енергоефективністю за рахунок максимальної герметичності та ізоляції. Додаткові зони ізоляції, змінний середній ущільнювач по периметру і ущільнення фальца скла забезпечують відмінні характеристики системи з точки зору повітро-і водопроникності, стійкості до вітрових навантажень і теплопровідності. При цьому нова 5-камерна система профілів дає особливі переваги для металлопереработчіков завдяки застосуванню однакових компонентів незалежно від монтажної глибини. Наприклад, ідентична конструкція профілів внутрішньої і зовнішньої чаші дозволяє використовувати однакові кутові з’єднувачі і ущільнювачі.

Щоб скоротити кількість варіантів монтажної глибини, дверні серії в системній платформі Schüco ADS SimplySmart пропонуються тільки для основних монтажних глибин і при цьому мають величезну універсальністю. У новій системі можна використовувати всі наявні деталі фурнітури і комплектуючі.

З точки зору дизайну Schüco ADS SimplySmart дає необмежену свободу оформлення: нові алюмінієві дверні серії гармонійно поєднуються з будь-якими фасадними і віконними системами Schüco.

Середня камера профілю з вбудованими пазами для фурнітури і кабелів забезпечує більш економічне виготовлення, коли потрібно простий і швидкий монтаж фурнітури, системних компонентів і комплектуючих, а також при реалізації автоматизованих дверних систем, наприклад, DCS. Готові ущільнювальні куточки і суцільний поріг додатково підвищують зручність переробки. Ще однією новинкою системи стає вільне на зрушення “гібридне” з’єднання між термомостом і алюмінієвим профілем, яке зводить до мінімуму біметалічний ефект (подана заявка на патент).