Привід поворотних дверей Schüco

Вбудований привід поворотних дверей Schüco

опис:

В асортименті вбудованих приводів поворотних дверей Schüco, що відповідають усім вимогам з безпеки і комфорту, пропонуються оптимальні приводи для будь-яких умов застосування, в тому числі для важких дверних стулок. Вони підходять для використання як в житлових, так і комерційних будівлях.

Вбудовувані в профіль стулки приводи поворотних дверей Schüco ID 80, ID 120 і ID 160 – це повністю випробувана відповідно до DIN 18650 або EN 16005 системна інновація для автоматичних одно- і двостулкових дверей з вагою стулок до 160 кг. Завдяки своїй майже безшумною роботі приводи ідеально підходять для житлових, комерційних і громадських будівель. Поворотні приводи Schüco забезпечують безпечне і зручне проходження через двері. Вони використовуються в тому випадку, якщо відкривання дверей вручну важко, наприклад, у зв’язку з великою вагою стулок. Двері з автоматичним приводом полегшують повсякденне життя, особливо для людей з обмеженими можливостями.

Оптимальна безпека і функціональність – Schüco повністю задовольняє ці вимоги, пропонуючи концепцію послуг в області автоматизованих поворотних дверей.

Концепція послуг Schüco включає в себе комплексне обслуговування для партнерів і експлуатуючих підприємств, наприклад, щорічне техобслуговування для забезпечення довговічності і надійності дверних конструкцій. Поряд з високими стандартами якості, ця концепція меті гарантувати оптимальне за вартістю двоступенева обслуговування в разі несправностей.

Перевага продукції:

Вбудовані приводи поворотних дверей – фурнітура практично не видно
Зручне автоматичне відкривання одно- і двостулкових дверей
безшумна робота
Можлива робота в режимі економії енергії
Дверна система у вигляді комплексної системи
пройшла випробування і сертифікована відповідно до DIN 18650 і EN 16005
Швидкість переміщення в залежності від ваги стулки