Ручки і замки для дверей Schüco

Ручки і замки для дверей Schüco

опис:

З огляду на безперервного зростання вимог з безпеки і комфорту ручки і замки набувають головне значення в дверний системі

До дверних замків пред’являються різноманітні вимоги. Вони повинні бути в рівній мірі надійними, зручними в експлуатації і міцними. Schüco виконує всі ці вимоги, пропонуючи широкий асортимент систем замикання відповідно до індивідуальних побажань замовників. Наприклад, можлива реалізація дверних систем з класом взломоустойчивости RC3 (WK3) за рахунок установки замку з крюковідним ригелем або замка підвищеної комфортності. У цьому замку профільний циліндр розміщений над нажімной ручкою, тому цей замок знаходиться на зручній для користувача висоті. Замки з самоблокуванням Schüco InterLock і Schüco SafeMatic забезпечують максимальну безпеку при щоденному використанні дверей в житловому і об’єктному будівництві. Schüco пропонує ручки та замки для шляхів евакуації відповідно до EN 179 / EN 1125. Слід особливо відзначити нову ручку-штангу з вбудованими світлодіодами для дверей аварійного виходу.

Комфорт і безпеку також можна підвищувати шляхом використання електричних замків, електрооткривателей, систем контролю доступу (Schüco Door Control System) і електронних засобів контролю замків. Таким чином, дверну систему можна адаптувати під індивідуальні вимоги. При цьому компоненти замку гармонійно поєднуються з благородним дизайном дверей Schüco.

Перевага продукції:

Широкий асортимент систем замикання для задоволення різних вимог
Клас взломоустойчивости до RC 3 (WK3)
Функція попередження згідно DIN EN 179 і 1125
Замки з самоблокуванням забезпечують максимальну безпеку і високий рівень комфорту
Взаємодія з системами контролю доступу (Schüco Door Control System)
Виконання з нержавіючої сталі з підвищеною корозійною стійкістю