Дверні петлі Schüco

Дверні петлі Schüco / Дверні петлі Schüco SimplySmart

опис:

Дверні петлі Schüco гарантують надійну і тривалу роботу дверей в самих різних областях застосування. Асортимент роликових, накладних і прихованих дверних петель відповідає широкому спектру вимог до дизайну, довговічності, раціональності виготовлення, монтажу і техобслуговування

У число основних інновацій системної платформи Schüco Двері ADS SimplySmart входять роликові дверні петлі для швидкого і зручного монтажу. Нове покоління дверних петель слід тенденції спрощення процесу монтажу з одночасним підвищенням міцності конструкції. Зведення до мінімуму операцій обробки (наприклад, фрезерування і свердління отворів) підтверджує цей факт.

Schüco Дверні петлі SimplySmart

Головною новинкою є універсальний паз фурнітури Schüco. Він забезпечує швидкий і простий монтаж роликових дверних петель за допомогою затискних анкерів. Однак нові петлі здатні на більше: їх можна встановлювати в двері з будь-монтажною глибиною і відкриванням усередину і назовні. Можливості зручного регулювання або швидкої заміни знижують витрати на техобслуговування. А можливість регулювання петель в трьох площинах гарантує оптимальну герметичність системи. Завдяки поєднанню таких особливостей, як візуальне зменшення конструкції і максимальна функціональність, дані петлі не мають аналогів на ринку.

Асортимент дверних петель доповнюють петлі для повністю прихованого монтажу. Вони дозволяють створювати стильні архітектурні рішення, захищені від забруднень і впливів навколишнього середовища. Прихована петля 180 ° розрахована на вагу стулки до 200 кг, а прихована петля 100 ° – на вагу стулки до 150 кг.

Накладні петлі для дверей Schüco ADS сумісні з новою системною платформою Schüco ADS SimplySmart. У Schüco ADS також як і раніше використовуються стандартні роликові дверні петлі.

Дверні петлі Schüco

Перевага продукції:

Регулювання по трьох осях: оптимальне ущільнення
Привабливий дизайн, висока міцність і економічність
До 1 000 000 робочих циклів
Суцільний масивний осьової валик з нержавіючої сталі
Демонтаж стулки без відгвинчування корпусу петлі
Індивідуальна забарвлення за бажанням
Повністю приховані дверні петлі
Виконання з нерж. стали за бажанням