Фурнітура

Дверные петли Schüco /Дверные петли Schüco SimplySmart

В число основных инноваций системной платформы Schüco Двери ADS SimplySmart входят роликовые дверные петли для быстрого и удобного монтажа. Новое поколение дверных петель следует тенденции упрощения процесса монтажа с одновременным повышением прочности конструкции. Сведение к минимуму операций обработки (например, фрезерование и сверление отверстий) подтверждает этот факт.

Ручки і замки для дверей Schüco

До дверних замків пред’являються різноманітні вимоги. Вони повинні бути в рівній мірі надійними, зручними в експлуатації і міцними. Schüco виконує всі ці вимоги, пропонуючи широкий асортимент систем замикання відповідно до індивідуальних побажань замовників. Наприклад, можлива реалізація дверних систем з класом взломоустойчивости RC3 (WK3)

Замок Schüco SafeMatic: замок з засувками

отири додаткових засувки виконують функцію висуваються ригелів за рахунок перешкоджає віджимання фіксації і є важливим елементом, що забезпечує безпеку. При замиканні основного замку стулка блокується в 5 точках, забезпечуючи максимальну надійність замикання. Звичайні дверні замки затримають професійного зломщика всього на кілька секунд.

Замок Schüco InterLock – трехрігельний замок з клямкою

Просте захлопування двері, обладнаної замком Schüco InterLock, пускає в хід механізм автоматичної многоточечной блокування з верхнім, центральним і нижнім ригелем-клямкою. Двері, таким чином, знаходиться в “попередньо замкненому” стані і забезпечує надійний захист.

Дизайнерська ручка Schüco: Класика. Гнучкість. Унікальність.

Нове покоління дверних ручок Schüco, що відповідає найвищим технічним і естетичним вимогам, доповнює асортимент фурнітури різного призначення для будь-яких елементів, що відкриваються в будівлі. Єдиний дизайн привертає чіткістю форм і зручністю в експлуатації.

Замок підвищеної комфортності Schüco: інноваційна многоточечная блокування і максимальну зручність в зверненні

Тепер можна набагато простіше вставити ключ для блокування і розблокування дверей, оскільки нажимная ручка не “ховає” профільний циліндр.

Роликові дверні петлі Schüco

Петлі можна оптимально регулювати без необхідності зняття двері з петель. Ці високоефективні петлі ідеально підходять для установки на вхідні двері в житлових і комерційних будівлях, де пред’являються підвищені вимоги з точки зору економічності, міцності і дизайну.

Приховані дверні петлі

Завдяки продуманій конструкції корпусу приховані петлі задовольняють високимархітектурним вимогам і забезпечують повну відсутність перешкод пересуванню.Вони також гарантують чудовий захист від забруднень і погодних впливів.

Вбудований привід поворотних дверей Schüco

Вбудовувані в профіль стулки приводи поворотних дверей Schüco ID 80, ID 120 і ID 160 – це повністю випробувана відповідно до DIN 18650 або EN 16005 системна інновація для автоматичних одно- і двостулкових дверей з вагою стулок до 160 кг. Завдяки своїй майже безшумною роботі приводи ідеально підходять для житлових, комерційних і громадських будівель.

Накладні дверні петлі Schüco

Перевірені часом накладні дверні петлі Schüco відрізняються не тільки зручністю монтажу за допомогою анкерних гвинтів, але також можливістю простого регулювання в трьох площинах без необхідності зняття двері з петель. Завдяки своїй міцності і стильному дизайну накладні дверні петлі Schüco є привабливим рішенням.