Фурнітура Schüco TipTronic

Фурнітура Schüco TipTronic

опис:

Schüco TipTronic – це перше покоління прихованої мехатронної фурнітури, що поєднує в собі функції оптимізації енергоспоживання, безпеки, автоматизації будівлі і стильний дизайн. Schüco продовжує успішне просування цієї фурнітури.

Переваги Schüco TipTronic очевидні: використання енергетичного потенціалу будівлі (наприклад, шляхом нічного провітрювання або адаптованої під потреби користувачів системи вентиляції з сенсорним управлінням) і різноманітність варіантів оформлення за рахунок застосування великогабаритних скляних елементів. Для реалізації подібних рішень потрібна все більша ширина відкривання на провітрювання вузьких віконних елементів висотою з поверх, особливо з урахуванням сучасної тенденції в архітектурі т.зв. «Архітектури штрих-коду». Завдяки застосуванню інноваційних пристроїв управління і приводів Schüco вдалося реалізувати оптимальну ширину відкривання на провітрювання до 600 мм.

Перевага продукції:

Збільшена ширина відкривання на провітрювання завдяки застосуванню нової приводний технології
Оптимальне використання наявного в профілі простору для монтажу приводів за рахунок їх поліпшеного розміщення (рішення з розвідним містком)
Ідеальне поєднання з механічними системами вентиляції Schüco з метою організації гібридної вентиляції
Сумісність оптимізованих приводів з наявними приводами в разі ремонту