Schüco LightSkin

Schüco LightSkin за підтримки Zumtobel – світлодіодне підсвічування вікон і фасадів

опис:

Вбудована в профілі світлодіодне підсвічування для енергетично ефективного і індивідуального освітлення будівель в нічний час

Приховано встановлена ​​світлодіодна система Schüco LightSkin з мінімальним споживанням енергії забезпечує ефектне підсвічування будівлі в нічний час. Компактна система, розроблена спільно з компанією Zumtobel, провідним міжнародним постачальником комплексних освітлювальних рішень, призначена спеціально для установки в віконні та фасадні профілі Schüco.

Система Schüco LightSkin, вбудована в декоративні накладки або профілі ригелів із забезпеченням водонепроникності, завдяки оптимальному куті випромінювання рівномірно і без засліплення підкреслює певні ділянки вікон і фасадів. Шляхом індивідуального узгодження колірної температури, колірного спектру і інтенсивності освітлення можна створювати цікаві варіанти оформлення фасадів. При цьому високоефективна світлодіодне підсвічування відрізняється мінімальним електроспоживанням і забезпечує оптимальну інтенсивність освітлення.

Довговічна система зі ступенем захисту IP 65 і чудово узгодженими компонентами дозволяє швидко і легко проводити монтаж з мінімальним числом стиків. Schüco поставляє всі компоненти: від світлодіодних модулів до кабелів, проводів і перетворювачів.

Перевага продукції:

Підсвічування будівлі з дуже ефективним використанням енергії та мінімальної споживаної потужністю
Світлодіодна технологія гарантує високу енергоефективність
Приваблива освітлювальна система спеціально для профілів Schüco
Приховані кабелі і приховано встановлені освітлювальні прилади
Оптимальний кут випромінювання: точна підсвічування без світлового забруднення
Колірний спектр RGB
Просте паралельне підключення
Проектування і реалізація за підтримки SchüCad
Виконання зі ступенем захисту IP65
Монтаж із забезпеченням водонепроникності
Системне рішення забезпечує надійність при проектуванні і розрахунку витрат