Schüco Wireless Control System

Schüco Wireless Control System

опис:

Радіокерована система Schüco Wireless Control (WCS) складається з кнопкових вимикачів, перемикачів і виконавчих елементів з автономним живленням, які дозволяють здійснювати продумане об’єднання в мережу автоматизованих системних компонентів Schüco: вікон TipTronic, систем сонцезахисту або освітлювальних приладів. Наприклад, система автоматизованого бездротового управління дозволяє регулювати систему сонцезахисту при закриванні вікон TipTronic, яка в свою чергу опускається автоматично. Завдяки управлінню безліччю функцій система Schüco WCS дозволяє знизити енергоспоживання в будівлі і підвищити безпеку, комфорт і цінність об’єкта нерухомості.

Настінний вимикач Schüco WCS на батарейках можна встановлювати майже на всіх поверхнях (скло, дерево і ін.), Що забезпечує довільний вибір місця розміщення вимикача. Система WCS може здійснювати управління за допомогою вже встановлених програмованих вимикачів, а також доповнюватися іншими компонентами, наприклад, регуляторами освітленості. За допомогою компонентів Schüco WCS можна адаптувати будівлю до індивідуальних потреб користувачів, в тому числі після завершення будівництва. Шляхом цілеспрямованого внесення змін функції будівлі стають доступними, наприклад, для людей з обмеженими фізичними можливостями.

надійний зв’язок

Максимальний ступінь надійності передачі сигналу завдяки двосторонній радіозв’язку
Передача сигналу від точки до точки в обох напрямках
Підтвердження про отримання сигналу через світлодіодний індикатор стану
Максимальний ступінь надійності завдяки технології шифрування AES
Перевага продукції:

Економія енергії за рахунок оптимального використання ефектів взаємодії
автоматизованих віконних і фасадних модулів
Просте управління автоматизованими системними компонентами Schüco (наприклад, елементами Schüco TipTronic або системами сонцезахисту Schüco) за допомогою надійної бездротової технології
Простий введення в експлуатацію без використання зовнішніх приладів (наприклад, комп’ютера)
Сумісність з асортиментом продукції Schüco
Ідеальне рішення для реконструкції, модернізації, дооснащення або розширення
Зв’язок з іншими електрокерованими системами будівлі
(Наприклад, регуляторами освітленості)
Світлодіодний індикатор стану для підтвердження функціонування
Вже діючі в будівлі різні програми перемикання можуть
бути використані і в подальшому