Schüco RWA

Schüco RWA – Пристрої природного димо-та тепловідведення

опис:

Випробувані системні рішення
З вересня 2006 року дозволяється використовувати тільки ті пристрої природного димо-та тепловідведення (системи NRWG), які пройшли випробування відповідно до EN 12101-2. При цьому забороняється замінювати окремі компоненти системи, що пройшла випробування.
Пристрої природного димо-та тепловідведення (Schüco NRWG) згідно EN 12101-2 є пройшли випробування системні рішення з різноманітними можливостями застосування на вертикальних фасадах і світлопрозорих дахах. Вони гарантують оптимальну надійність проектування, а також ефективний захист людей і матеріальних цінностей. Додаткова перевага: пристрої природного димо-та тепловідведення (NRWG) можна використовувати для щоденного провітрювання і кондиціонування будівель.

Нові можливості для пристроїв NRWG відкривають віконні системи Schüco AWS, оснащені повністю прихованим мехатронним приводом Schüco TipTronic для RWA. Всі варіанти системи можна використовувати в якості рішень Schüco RWA, а при підключенні до автоматичних систем управління будівлею вони можуть поряд із захистом від скупчення диму виконувати додаткові функції, наприклад, провітрювання і охолодження в нічний час. Нові електроблокіратори (замикаючі ролики) забезпечують максимальний захист від вітру, дощу і шуму. Завдяки оптимальним розмірам приводів і компонентів управління, розташованих в фальці вікна, а також різними варіантами відкривання, можливо індивідуальне оформлення всього фасаду, навіть в об’єктах з вимогливими вимогами до дизайну. Schüco TipTronic для RWA з прихованими приводами забезпечує надзвичайно швидке спрацьовування в разі аварії – розблокування і відкриття на максимальну ширину 800 мм менше, ніж за 60 секунд, а також відрізняється різноманітністю типів відкривання і можливостей застосування: в якості відкидного і поворотного вікна з відкриванням усередину, а також верхньоподвісні вікна з відкриванням назовні. Вікна Schüco AWS з фурнітурою TipTronic для RWA можна монтувати як прості вікна, елементи стрічкового скління або встановлювати в стійко-ригельні фасадні конструкції.

Минулі комплексні випробування пристрою Schüco RWA з накладними приводами є системними рішеннями для різних випадків застосування на вертикальних фасадах і дахах. Монтаж за індивідуальними розмірами на об’єктах будь-якого призначення можливий завдяки різноманітним видам відкривання і приводів. Рішення для забезпечення безпеки будівлі реалізуються швидко і недорого: дим і тепло в разі пожежі виводиться з приміщень та шляхів евакуації цілеспрямовано і швидко.

Перевага продукції:

Пройдені випробування на відповідність EN 12101-2
Монтаж у вигляді простого вікна, елементи стрічкового скління і установка в стійко-ригельні фасадні конструкції
Гармонійний дизайн завдяки прихованої фурнітури
Велика площа відкривання: для видалення диму і тепла до 800 мм, для провітрювання до 300 мм
Додаткова функція щоденного провітрювання і охолодження в нічний час
Захист від защемлення (клас захисту 4), сертифікат TÜV
Простий монтаж: не потрібні фрезерні роботи на профілі
Дотримання всіх стандартних вимог: водо- і звуконепроникність, теплозахист