Сталеві системи

Сталеві системи Schüco Jansen – Economy® 50

Багатофункціональна система Jansen-Economy® 50 (монтажна глибина 50 мм) найкращим чином підходить для виготовлення елегантних одно- і двостулкових дверей, а також глухого скління. Естетична дверна конструкція виглядає дуже ефектно за рахунок розташування стулок врівень і тіньового шва, що проходить по периметру з внутрішньої і зовнішньої сторони

Сталеві системи Schüco Jansen – Economy 50 для виготовлення дверей з нержавіючої сталі

Система профілейф без теплоізоляції, виготовлених з нержавіючої сталі 1.4307, яка задовольнить найвибагливіші вимоги по дизайну і естетиці.

Сталеві системи Schüco Jansen – Economy® 50

Витончена теплоізольована профільна система з нержавіючої сталі, розрахована на високі статичні навантаження, доповнює системну програму Janisol, прекрасно зарекомендувала себе на практиці. Дана серія найкращим чином підходить для виготовлення естетичних одно- і двостулкових конструкцій вхідних або міжкімнатних дверей.

Сталеві системи Schüco Jansen – Economy® 60: сталева профільна система для виготовлення дверних конструкцій великого формату

Сталева профільна система без теплоізоляції Jansen Economy® 60 (монтажна глибина 60 мм) з товщиною профільних стінок 1,75 мм ідеально підходить для виготовлення великих дверей з однієї або двома стулками, а також для глухого скління. Тіньовий шов, що проходить з внутрішньої і зовнішньої сторони по периметру конструкції, надає їй особливу елегантність.

Сталеві системи Schüco Jansen – Janisol®

Теплоізольована сталева профільна система Janisol® (монтажна глибина 60 мм) ідеально підходить для виготовлення одно- і двостулкових вхідних і міжкімнатних дверей, що відповідають високим естетичним і конструктивним вимогам, в тому числі з бічними елементами і фрамугами.

Janisol HI – система сталевих профілів для виготовлення дверей з підвищеною теплоізоляцією

Janisol HI – це нова дверна система зі сталі, яка ідеально втілює прагнення до реалізації максимально прозорих конструкцій. Новий високотехнологічний продукт гармонійно поєднує в собі переваги матеріалу і дизайну, а також відповідає високим вимогам по теплозахисту. Інноваційна система з’єднання профілів забезпечує високі статичні параметри і, в той же час, чудові коефіцієнти Uf.