Стальні системи

Сталеві системи Schüco Jansen – VISS Basic

VISS Basic підкуповує філігранністю профілів і максимальної світлопрозорих, також може бути реалізована в якості несучої конструкції з нержавіючої сталі. Велика свобода при оформленні завдяки різним комбінаціям з усіма стандартними фасадами системи VISS.

Сталеві системи Schüco Jansen – VISS TV

Внутрішньої несучої конструкції фасаду можна надати візуальну легкість і різноманітність при використанні декоративних профілів з різною монтажною глибиною і малої видимою шириною 50 мм і 60 мм.

Сталева система Schüco Jansen – VISS TVS

Система VISS TVS забезпечує максимальну прозорість конструкції за рахунок витончених профілів з малою шириною видимої частини. Переходи від конструкцій світлопрозорих дахів в вертикальні фасади виглядають дуже елегантно.

Сталеві системи Schüco Jansen – VISS HI

Також відмінні можливості пропонуються для реконструкції та додаткової енергетичної модернізації фасадів. Простий і економічний монтаж і ізоляція дозволяють досягати рівня енергозберігаючого будинку для фасадів VISS.

VISS Ixtra

Це реалізується за рахунок варіювання товщини стінок і перегородок. Додаткові переваги з точки зору можливостей оформлення забезпечуються за рахунок різних контурів профілю, зовнішнього вигляду профільних перегородок (довільної форми, лазерна обробка контурів) і виразною геометрії зовнішніх декоративних профілів.

VISS SG

VISS SG входить в число сталевих систем Schüco Jansen і являє собою фасадну систему зі структурним склінням для скляних поверхонь 2,5 м х 5,0 м. Завдяки застосуванню різноманітних анкерів можна встановлювати однокамерні і двокамерні склопакети з товщиною не менш ніж до 70 мм. Силіконові шви всього 20 мм дозволяють зберегти однорідну скляну поверхню.

Сталеві системи Schüco Jansen – VISS Fire

Гнучка конструкція з високим ступенем надійності при проектуванні дозволяє реалізувати в системі VISS® Fire будь-які можливі класи вогнестійкості. Витончені профілі з малої видимою шириною забезпечують виготовлення максимально прозорих конструкцій з великою площею скління.

VISS – високостатічние системи профілів

Нові високостатічние сталеві профілі з монтажною глибиною 180 мм, 220 мм і 280 мм мають малу ширину видимої частини 60 мм і відкривають нові можливості для реалізації прозорих сталевих оболонок будівлі з дуже великою шириною прольотів.