МЕТАЛОПЛАСТИКОВІ КОНСТРУКЦІЇ

Schüco Alu Inside

ПВХ-система Schüco Alu Inside з трьома рівнями ущільнення і запатентованою технологією з’єднання ПВХ і алюмінію створена на основі 7-камерної конструкції. Система з підвищеною теплоізоляцією дозволяє при невеликій ширині видимої частини профілів виготовляти вікна,

Schüco Corona AS 60

Система Corona AS 60 для виготовлення пластикових дверей відрізняється чудовими теплоізоляційними властивостями і мінімальною шириною профілю при монтажній глибині 60 мм і використанні системи притискних ущільнювачів.

Schüco Corona AS 60 TopAlu

Ви хочете реалізувати архітектурне рішення з оптимальними витратами? З системою Corona AS 60 TopAlu це не проблема. Система для виготовлення вікон із ПВХ з алюмінієвими накладками виглядають дорого і повністю задовольняють Ваші високі архітектурні запити.

Schüco Corona CT 70 AS

Віконна система Schüco Corona CT 70 AS ідеально підходить для багатопланового використання як при будівництві нових будівель, так і при реконструкції старих. Завдяки широкому асортименту комплектуючих забезпечується системна надійність на найвищому рівні.

Schüco Corona CT 70 CAVA

ПВХ-система Сorona CT 70 Cava з ущільненням притвору базується на 5-камерної профільної системи. Високий ступінь теплоізоляції в поєднанні з малою шириною і три характерні типи конфігурації стулок є відмінними ознаками цієї системи.

Schüco Corona CT 70 Rondo

ПВХ-система Corona CT 70 Rondo з притискним ущільнювачем базується на 5-камерної профільної системи. Високий ступінь теплоізоляції в поєднанні з незначною шириною і три унікальних контуру профілю є відмінними ознаками цієї системи.

Schüco Corona CT 70 Classic

ПВХ-система Corona CT 70 Rondo з притискним ущільнювачем базується на 5-камерної профільної системи. Високий ступінь теплоізоляції в поєднанні з вузькою видимою шириною і трьома унікальними контурами стулок є відмінними ознаками цієї системи.

Schüco Corona CT 70 MD

Corona CT 70 з додатковим середнім ущільнювачем базується на основі 5-камерного профілю з високоякісним ущільнювачем. Високий ступінь теплоізоляції в поєднанні з вузькою видимою шириною є відмінними ознаки цієї системи.

Schüco Corona CT 70 MD TopAlu

Ви хочете реалізувати архітектурне рішення з оптимальними витратами? З системою CT 70 MD це не проблема. Система для виготовлення вікон із ПВХ з алюмінієвими накладками виглядають дорого і повністю задовольняють Ваші високі архітектурні запити.

Schüco Corona SI 82

Schüco Corona SI 82 являє собою віконну систему з ПВХ з трьома рівнями ущільнення і використанням традиційних підсилюють профілів зі сталі. Шестикамерна профільна серія з монтажною глибиною 82 мм забезпечує чудову теплоізоляцію при невеликій ширині видимої частини профілів.

Schüco Corona SI 82 +

Віконні системи Corona SI 82 + оснащені трьома рівнями ізоляції і використовують запатентовану технологію з’єднання пластика і алюмінію. Завдяки введенню в промислове виробництво дана система дозволяє скоротити витрати на виготовлення вікон для будинків зі зниженою витратою енергії, не знижуючи при цьому їх якості.