Schüco Corona CT 70 HS

Schüco Corona CT 70 HS: Підйомно-розсувні двері з пластику для терас, балконів і зимових садів.

опис:

Schüco Corona CT 70 HS являє собою конструкцію на базі профільної системи Schüco Corona CT 70 з монтажною глибиною 70 мм. Завдяки теплоизолированной конструкції порога підйомно-розсувних дверей і підсилювальним профілів коробки забезпечуються дуже хороші теплотехнічні властивості.

Продумана конструкція багатокамерних профілів із пластику системи Schüco Corona CT 70 HS з монтажною глибиною 70 мм і використання енергозберігаючих склопакетів дозволяє досягти чудових параметрів теплоізоляції (Uw ≤ 1,4 Вт / (м ² K)). Поріг підйомно-розсувних дверей сконструйований таким чином, що зовнішня і внутрішня сторони термічно повністю ізольовані один від одного. В результаті вдається ефективно запобігти промерзання в зоні порога підйомно-розсувних дверей. Інноваційна система ущільнювачів гарантує максимальний захист двері від продування і впливу дощу, а також оптимальну звукоізоляцію. Відмінно зарекомендувала себе на практиці система блокування відповідає найвищим вимогам по взломоустойчивости.

Завдяки повній сумісності підйомно-розсувних дверей Schüco Corona CT 70 HS з іншими системами Schüco можливе виготовлення вікон і дверей в єдиному стилі.

Оскільки система Schüco Corona CT 70 HS вписана в загальну дизайн-концепцію Schüco AutomotiveFinish, Schüco Corona TopAlu і декоративних плівкових покриттів, до її переваг можна додати необмежену різноманітність варіантів оформлення.

Перевага продукції:

Плоский, що не піднімається над поверхнею підлоги поріг
Монтажна глибина стулки 70 мм
Базова монтажна глибина профілів 167 мм
Оптимальне проходження ізотерм для поліпшення теплоізоляції забезпечується за рахунок підсилювальних профілів і конструкції порога з термічним поділом (ізоляційні вставки зі спіненого матеріалу)
Багатокамерна технологія застосовується у всіх конструктивних деталях
Інноваційна система ущільнювачів гарантує максимальний захист двері від продування і впливу дощу, а також оптимальну звукоізоляцію
Система блокування відповідає найвищим вимогам по взломоустойчивости
Можливість установки двокамерного склопакета товщиною до 40 мм
Для відповідності підвищеним вимогам з безпеки можливе вирішення з класом взломоустойчивости RC 2
Великий вибір різних типів елементів: можливе виготовлення двох-, трьох- і чотирьохстулкове конструкцій підйомно-розсувних дверей з нерухомими або рухомими підйомно-розсувними стулками