Фасад Schüco AOC 50  TI

Schüco Фасад AOC 50  TI

Опис:

Сертифікована для “пасивного будинку” накладна конструкція на сталеву (ST) і дерев’яну (TI) подконструкции володіє чудовими технічними характеристиками.

Ця фасадна система дозволяє легко створювати світлопрозорі дахи і великоформатні вертикальні фасади на рівні стандарту “пасивного будинку”. Уф Коефіцієнт для системної конструкції сягає значення до 0,8 Вт / (м²К) (з урахуванням впливу кріпильних шурупів) для сталі і дерева, що відповідає найсуворішим вимогам Інституту пасивного будинку в Дармштадті. Накладна конструкція Schüco AOC з системної шириною 50 мм, 60 мм і 75 мм для сталі (ST) і дерева (TI) поєднує в собі енергетичну ефективність, раціональне виробництво і монтаж.

У зоні даху, до якої висуваються спеціальні вимоги, інноваційна система ущільнювачів забезпечує максимальний рівень теплоізоляції і оптимальну переробку за рахунок вбудованого гвинтового каналу. Для нової накладної конструкції AOC при виготовленні двокамерних склопакетів тепер не існує проблеми утримання навантажень від великої ваги скла за рахунок використання інноваційних запатентованих системних артикулів.

Переваги продукції:

  • Накладна конструкція системної шириною 50 мм, 60 мм і 75 мм (з 05/2013 починаючи) на сталі і дереві для реалізації світлопрозорих дахів і вертикальних фасадів
  • Теплоізоляція вертикальних фасадів і даху на рівні стандарту “пасивного будинку”
  • Три дренажних рівня для більшої гнучкості системи при водовідведенні
  • Утримання великих навантажень від склопакета до 11 кН для стали і 7,3 кН для дерева при використанні системних артикулів
  • Сумісність з вбудованими фото гальванічними модулями