Фасад Schüco FW 50+.SI Green

Schüco Фасад FW 50+.SI Green

Опис:

Schüco FW 50 Фасад + + <сильний> .SI Зелений не має конструктивних обмежень і здатний задовольнити найсуворіші вимоги по екологічній стійкості.

Будівлі споживають близько 40% виробленої в світі енергії. Крім того, будівництво і експлуатація будівель є головною причиною виділення газів, що створюють парниковий ефект. Тому в сфері будівництва
мається на два рази більше можливостей для скорочення викидів CO2, ніж, наприклад, у транспортній сфері. Законодавчі органи пред’являють все більш жорсткі вимоги до будівництва і експлуатації будівель.

У зв’язку з цим забудовники і архітектори потребують нової екологічної продукції. Компанія Schüco усвідомлює покладену на неї відповідальність за охорону навколишнього середовища і вже на протязі багатьох десятиліть розробляє продукти і системи для оболонки будівлі, які вносять істотний внесок в збереження клімату і природних ресурсів.

Системна розробка Schüco FW 50 Фасад + .SI Грін встановлює нові стандарти в галузі.
В конструктивних елементах цієї фасадної системи, наприклад, в прокладці або притискних профілях, частково використовуються компоненти з відновлюваної природної сировини, при цьому зберігаються теплотехнічні та статичні
характеристики базової системи Schüco FW 50 + .SI. Особливою перевагою системи є чудова теплоізоляція, що дозволяє виготовляти фасадні конструкції на рівні стандарту “пасивного будинку”.

Переваги продукції:

  • Поєднання екологічної стійкості та максимальної енергетичної ефективності на рівні стандарту “пасивного будинку”
  • Сумісність з віконними і фасадними фото гальванічними модулями
  • Притискної профіль з армованого скловолокном пластика з компонентами з відновлюваної природної сировини
  • Зовнішні та внутрішні ущільнювачі склопакета з компонентами з відновлюваної природної сировини