Schüco Design Cover Concept

Schüco Design Cover Concept

Опис:

Нові способи оформлення непрозорих холодних ділянок фасаду на основі універсальних підконструкцій – з максимальною естетичністю, функціональністю і економічністю

Поряд з класичними стійко-ригельними конструкціями з великоформатних скляними поверхнями, в сучасній архітектурі все більша увага приділяється оформленню непрозорих ділянок фасаду – за рахунок складних форм, поєднання кольорів, цікавих матеріалів та застосування інноваційних технологій проектування та виготовлення. Раніше реалізація подібних конструкцій була можлива тільки у вигляді спеціальних рішень, наприклад, для об’єктів культури або ексклюзивних офісних будівель. Концепція Schüco Design Cover Concept, вперше представлена ​​на виставці BAU 2015 Мюнхені, демонструє, що для житлових і адміністративних будівель підвищеної комфортності в майбутньому стане можливою реалізація довільно оформлюваних і привабливих непрозорих фасадів у вигляді системних рішень на основі універсальної подконструкции Schüco.

Schüco Design Cover Concept поєднує в собі унікальну свободу оформлення холодного фасаду з перевагами надійної і раціональної переробки системних фасадів Schüco. Завдяки цифровому каталогу компонентів і набору цифрових інструментів забезпечується замкнутий ланцюжок операцій на всіх етапах: від ескізу до проектування і виготовлення. На основі універсальної подконструкции Schüco можна реалізувати різноманітні форми і текстури матеріалів в оболонці будівлі, наприклад, гофровані, перфоровані або вигнуті кольорові панелі з мінімальними швами.

Перевага продукції:

  • Макс. свобода оформлення непрозорих холодних фасадів: складна геометрія поверхонь і різноманітні матеріали
  • Мінімальні шви для однорідного оформлення поверхні
  • Цифрові інструменти Schüco для проектування і каталоги компонентів: надійне та ефективне проектування
  • Індивідуальний творчий підхід замість промислової стандартизації