Schüco Вікно AWS 90 BS.SI +

Schüco Вікно AWS 90 BS.SI +

Опис:

Віконні системи Schüco з монтажною глибиною 90 мм поєднують в собі переваги алюмінієвих конструкцій та максимальну теплоізоляцію – для створінь стильних та довговічних архітектурних рішень

Schüco пропонує широкий вибір вікон з монтажною глибиною 90 мм, в т.ч. згідно з новими вимогами стандарту “пасивного будинку”. Серії Schüco AWS 90.SI +, Schüco AWS 90.SI + Green і Schüco 90 BS.SI + з максимальною теплоізоляцією – це ідеальне поєднання будівельно-фізичних параметрів і повна свобода архітектурного оформлення.

На основі серії Schüco AWS 90 BS.SI + з малою шириною видимої частини і прихованими стулками можна створювати гармонійні алюмінієві блокові вікна з 1 і 2 стулками – при ширині видимої частини 95 мм також на рівні стандарту “пасивного будинку”.

Інноваційні, довговічні і перспективні – в новому поколінні вікон Schüco AWS 90.SI +, придатних для серійного виробництва, вперше використовуються термомости, ізоляційна піна і ущільнювачі з відновлюваної сировини. Наприклад, при виготовленні поліамідних термомостов застосовується екологічне касторове масло замість викопного сировини.