Schüco Вікна AWS – вікна для відкривання назовні із середнім ущільненням

Schüco Вікна AWS – вікна для відкривання назовні із середнім ущільненням

Опис:

Розширення систем Schüco Вікно AWS для відкривання назовні та інноваційна фурнітура

Цікаві новинки в віконних системах Schüco AWS для відкривання назовні вперше представлені на виставці BAU 2015. Тепер в асортимент включені штульпові вікна та балконні двері з штульпом. Таким чином можна реалізувати вікна з великою шириною відкривання, зручними вузькими стулками і без середньої стійки – додатковий цікавий варіант оформлення для житлових будинків і об’єктів.

Крім того, тепер відкриваються назовні балконні двері Schüco AWS 70.HI і Schüco AWS 75.SI + можна реалізувати з плоским порогом – в поворотному і штульпового варіантах. Додаткова перевага: висота порога 12,5 мм задовольняє не тільки німецьким вимогам (макс. 20 мм), але і численними міжнародними стандартами (макс. 15 мм в Великобританії або макс. 12,7 мм в США).

В області фурнітури Schüco також представляє інноваційну концепцію нової фурнітури для верхньопідвісних стулок і поворотних-відкидних стулок з відкриванням назовні. Тут основна увага приділяється високій несучій здатності фурнітури і оптимізації технології переробки. Замість стандартних адаптерних профілів і різьбових з’єднань для кріплення будуть використовуватися тільки затискні з’єднання на основі поворотних сухарів. Це рішення вже відмінно зарекомендувало себе в фурнітурі Schüco AvanTec і вікнах Schüco AWS 114, які використовуються в якості вбудованих фасадних елементів. Реалізована в них концепція модульної верхньоподвісні фурнітури також буде застосовуватися в вікнах для відкривання назовні.

В рамках удосконалення систем також була проведена оптимізація зламостійких компонентів. Які відкриваються назовні поворотні і штульпові вікна з накладними петлями відповідають класу RC 2 – для ринку Великобританії будуть додаватися свідоцтва про випробування згідно PAS 24.

Переваги продукції:

  • Новинка: штульпові вікна та балконні двері з штульпом з великою шириною відкривання та без середньої стійки
  • Клас взломоустойчивости RC 2, випробування PAS 24
  • Плоский поріг для вікон Schüco AWS 70.HI та Schüco AWS 75.SI +
  • Ножиці з вбудованим обмежувачем кута відкривання
  • Верхньоподвісні ножиці можна регулювати по висоті при повному навантаженні

Переваги при переробці:

Кріплення ножиць для верхньопідвісних стулок та поворотних стулок з відкриванням назовні: без різьбових з’єднань та адаптерних профілів – затискна технологія за допомогою поворотних сухарів