Сонцезахист Schüco CTB, вбудована в Schüco Фасад FW 50 + / FW 60+

Сонцезахист Schüco CTB, вбудована в Schüco Фасад FW 50 + / FW 60+

Опис:

Система сонцезахисту Schüco CTB (concealed toughened blind) являє собою систему захисту від сонця, інтегровану зовні в фасад та володіє підвищеною стійкістю до вітрових навантажень до 30 м / сек.

Система сонцезахисту, що складається з алюмінієвих мікроламелей, забезпечує оптимальне затінення та одночасно гарну видимість з вікна завдяки високій прозорості. Згортати за допомогою електродвигуна (230 В) полотно з ламелей приховано інтегрується в фасад та створює його гармонійний зовнішній вигляд. Ламелі з екструдованого алюмінію з анодованим покриттям ідеально вписуються в зовнішній дизайн будівлі.

Устойчивость к ветровому воздействию

Система сонцезахисту Schüco CTB здатна витримувати високі вітрові навантаження та є практично вітростійкій. Вбудована в фасади Schüco система сонцезахисту була успішно протестована на аеродинамічний вплив в кліматичному вітровому каналі автомобільної випробувальної станції Rail Tec Arsenal GmbH, Відень. При цьому була підтверджена стійкість системи до вітровому впливу, а також функціональна здатність при вітрової навантаженні 30м / сек, що відповідає ураганного вітру силою 11 балів.

Енергія

Для системи сонцезахисту CTB в інституті ift Розенхайм проводилися вимірювання коефіцієнта g total. Залежно від висоти сонця над горизонтом було розраховано значення загального пропускання енергії g total. Так, в літній період, при положенні сонця над горизонтом 50 °, в приміщення надходить менше 2% сонячної енергії. Перегрів приміщень, таким чином, ефективно запобігає. При цьому витрати на електропостачання кондиціонерів істотно скорочуються.

Вбудовування в фасад

Система сонцезахисту та фасад нерозривно пов’язані між собою. На практиці, як правило, вони розглядаються як два різних конструктивних рішення, що призводить до появи на фасаді сонцезахисних коробів, що погіршують його зовнішній вигляд. Система сонцезахисту Schüco CTB пропонує нові можливості для оформлення фасаду. Вона являє собою перше повністю вбудовується в фасад рішення ефективної сонцезахисту з гранично високою стійкістю до вітровому впливу.

Переваги продукції:

  • Повністю вбудовується в фасад рішення щодо забезпечення сонцезахисту без установки козирка
  • Використовується у вигляді рішення, вбудованого в фасади Schüco FW 50 + / FW 60+
  • Розміщується в ізольованому просторі перед міжповерхових перекриттям
  • Переміщення ламелей по напрямних профілів, встановлених на фасадну стійку
  • Напрямна полотна вбудована в притискну планку фасаду
  • Стійкість до впливу вітру до 30 м / сек забезпечує надійний захист від сонця в вітряну погоду та на високих будівлях
  • Захист від перегріву приміщень в літній час шляхом повного затемнення при висоті сонця більш 20 °
  • Високий ступінь прозорості полотна забезпечує хорошу видимість з вікна
  • Особлива форма ламелей направляє розсіяне світло всередину приміщення та створює комфортне освітлення